Разни

И моят избор е… 7!

Знам колко много ще се ядосат читателите на тази страница, защото това, което ще напиша е съвсем различно от обичайната тематика… Но все пак блогът е мой, отделям от ограниченото си свободно време, за да пиша интересни статии и споделям любопитни изследвания, запазвам си правото да правя понякога отклонения 🙂

Като всеки нормален, имащ се за интелигентен човек съм длъжен да упражня своето право, дори задължение, да избера кой ще направлява живота ми в следващите 4 години.
И тъй като се смятам за интелигентен, за мен е под достойнството да подкрепям крайно леви, фашизоидни формации. Все още не мога да обясня на баба ми, че е невъзможно пенсията й да стане 500 лева за един ден, защото някакъв биещ стюардеси пациент го е обещал по телевизията. А и да биеш жени не е мъжко…

Под достойнството ми е и да подкрепя хора, които всяка година отбелязват вековната история на партията си, но нямат смелостта да поемат отговорността за извършените зверства от предшествениците си. А и не понасям дебелокожи лъжци.

Не мога да подкрепя и бивши журналисти, които имат претенцията да са най-честните сред честните, но да не могат да обяснят #KОЙ е изворът на тяхното финансиране, което дори нарушава и законовите рамки. Щом не спазват законите, когато не са в политиката, кое ще гарантира, че ще ги спазват, когато са в политиката?

Не мога да подкрепя хора борещи се за свободите на хората (по-скороа на определена част от тях) във вече свободна държава? Не мога да подкрепя и хора борещи се за правата на хората, когато уволняват хора с опит, за да назначат свои кадри без опит.

Като човек обожаващ науката не мога да подкрепя хора, които наричат учените ни “Феодални старци”, орязват бюджета за наука и препоръчват на студентите да пасат овце. А и този, който ще налага норми и граници, по които ще се ръководя трябва да е поне умен колкото мен…
reformatorski-blok-logo[1]
Единствените, които отговарят на голяма част от изискванията ми, за да получат моята подкрепа са Реформаторският блок. Те споделят с мен сходни виждания, ръководят се от сходни морални норми и вземат решения, които аз бих взел. Не са готови да направят минималната заплата 1000 лева, но са готови да направят всичко необходимо в рамките на възможното, за да заработи тази държава отново!

Ще се възпозлвам от правото си на глас и ще подкрепя Реформаторите в родния си град ВЕЛИКО ТЪРНОВО! Успех на господин Иван Иванов!

1 2 3 4 5  6 7 8

 

 

Хареса ли ти тази статия? Може да подкрепиш biologist чрез Patreon!
Become a patron at Patreon!
Share this Story
Load More Related Articles
Load More By biologist
Load More In Разни

Facebook Comments

Check Also

Приемът на никотинамид (NR или NMN) е безсмислен и няма да ви направи по-млади

През последните години изключително голяма популярност придобиват хранителни ...

Patreon

Ако харесвате съдържанието на biologist, може да го подкрепите чрез Patreon.!
Become a patron at Patreon!

Facebook