Разни

И моят избор е… 7!

Ако харесвате тази статия, можете да подкрепите блога и "Наука и критично мислене" в Patreon. Become a Patron!

Знам колко много ще се ядосат читателите на тази страница, защото това, което ще напиша е съвсем различно от обичайната тематика… Но все пак блогът е мой, отделям от ограниченото си свободно време, за да пиша интересни статии и споделям любопитни изследвания, запазвам си правото да правя понякога отклонения 🙂

Като всеки нормален, имащ се за интелигентен човек съм длъжен да упражня своето право, дори задължение, да избера кой ще направлява живота ми в следващите 4 години.
И тъй като се смятам за интелигентен, за мен е под достойнството да подкрепям крайно леви, фашизоидни формации. Все още не мога да обясня на баба ми, че е невъзможно пенсията й да стане 500 лева за един ден, защото някакъв биещ стюардеси пациент го е обещал по телевизията. А и да биеш жени не е мъжко…

Под достойнството ми е и да подкрепя хора, които всяка година отбелязват вековната история на партията си, но нямат смелостта да поемат отговорността за извършените зверства от предшествениците си. А и не понасям дебелокожи лъжци.

Не мога да подкрепя и бивши журналисти, които имат претенцията да са най-честните сред честните, но да не могат да обяснят #KОЙ е изворът на тяхното финансиране, което дори нарушава и законовите рамки. Щом не спазват законите, когато не са в политиката, кое ще гарантира, че ще ги спазват, когато са в политиката?

Не мога да подкрепя хора борещи се за свободите на хората (по-скороа на определена част от тях) във вече свободна държава? Не мога да подкрепя и хора борещи се за правата на хората, когато уволняват хора с опит, за да назначат свои кадри без опит.

Като човек обожаващ науката не мога да подкрепя хора, които наричат учените ни “Феодални старци”, орязват бюджета за наука и препоръчват на студентите да пасат овце. А и този, който ще налага норми и граници, по които ще се ръководя трябва да е поне умен колкото мен…
reformatorski-blok-logo[1]
Единствените, които отговарят на голяма част от изискванията ми, за да получат моята подкрепа са Реформаторският блок. Те споделят с мен сходни виждания, ръководят се от сходни морални норми и вземат решения, които аз бих взел. Не са готови да направят минималната заплата 1000 лева, но са готови да направят всичко необходимо в рамките на възможното, за да заработи тази държава отново!

Ще се възпозлвам от правото си на глас и ще подкрепя Реформаторите в родния си град ВЕЛИКО ТЪРНОВО! Успех на господин Иван Иванов!

1 2 3 4 5  6 7 8

 

 

Хареса ли ти тази статия? Може да подкрепиш biologist чрез Patreon!
Share this Story
Load More Related Articles
Load More By biologist
Load More In Разни

Facebook Comments

Check Also

Бананите не са “ГМО” и няма да умрем

На 10 януари бизнес насоченото издание на bTV ...

Patreon

Ако харесвате съдържанието на biologist, може да го подкрепите чрез Patreon.!

Facebook

Инстаграм