Наука
Защо избирам Ratio пред „Списание 8“

Защо избирам Ratio пред „Списание 8“

banner-ciela-website

В рамките на един месец ще се организрат две антагонистични събития: форумът за наука Ratio (05.11.17) и събитието за ню ейдж, модерни, абстрактни истории, които са далече от науката „Списание 8 НА ЖИВО“ (08.10.17). Но кое да посетите? А има ли смисъл и двете? За хората, които са почитатели на ИСТИНСКА наука, която се подчинява само на ФАКТИ, отговорът е ясен – ще посетят само и единствено Ratio .

Какви са аргументите? Ето цели 4:

1)      Съдържание. Това е най-важният аргумент. Докато Ratio ще разгледа сериозни теми (CERN, разбиване на паранормални митове, информация за ваксините), то събитието на Списание 8 ще представи пълната противоположност (извънземните са сред нас, лекция за астрология, Петър Дънов). За почитателите на истинска наука, за хората, които се занимават с наука, събитието на „Списание 8“ е подигравка. Недопустимо е в научната сфера да се набутват небивалици, които не са обосновани с реални аргументи. Истинска загуба на време.

banner-ciela-website

2)      Лекторите. Лекторите, на които ще се насладите на събитието на Ratio. са учени, доказани имена в световното пространство. Няма по-достоверен източник на информация. Лекторите на “Списание 8” включват: астроложката, която работи на щат в него, автор на холистична литература, изследовател на Петър Дънов. Една  малка част от лекторите във второто събитие се занимават с истинска наука.

3)     Качеството. Ratio е събитие с традиции, което се провежда  от години. Това гарантира високо качество, което е следствие от професионализма и натрупания опит на екипа.

4)      Цената. И двете събития са с входна такса. Събитието на „Списание 8“ е с цена от 20 до 30 лева за човек. Цената на Ratio e от 10 до 15 лева. Тук трябва да напомня, че малките събития на Ratio (с един лектор), които се провеждат ежемесечно, са напълно безплатни.

Астрология в научно събитие? Недопустимо! Несериозно! Неприемливо!

 

http://ratio.bg/forum2017/

https://spisanie8.bg/%D1%80%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B8/%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/5649-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE.html

 

Хареса ли ти тази статия? Може да подкрепиш biologist чрез Patreon!

banner-ciela-website

Share this Story

Подобни публикации

Може да подкрепите дейността на този блог.

Подкрепете Science blog чрез Patreon!

Харесайте ни във facebook

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Ако харесвате дейността на 6nine, може да помогнете със скромно дарение за обезпечаване на някои нужди. Благодаря!

Choose currency

Enter amount

Статии в снимки

shares