Наука
Докажи, че си прост – лекувай се с белина…

Докажи, че си прост – лекувай се с белина…

Хората са уникален вид. Бият се в гърдите, че са най-интелигентни в животинското царство, а всеки ден успешно се опровергават. Изграждат си модел на живот, който създава само парадокси, които са резултат на някаква масова параноя, психоза. Масово хората смятат, че светът се управлява от няколко огромни субекта – фармацевтична мафия, хранителна мафия, биотехнологична мафия. Тяхната цел е да продават все по-големи количества от продукцията си, за да трупат печалба, докато в същото време тровят хората, за да намалят човешката популация. Парадоксално нали? Как ще се увеличи печалбата, ако се намали потреблението? Още по-парадоксално е, че овцете бойкотират “мафията” като купуват продуктите на други хора, които използват човешката слабост, за да трупат печалба. В резултат стадото е готово да консумира различни странни, алтернативни субстанции – пръст, урина, белина и други.Новата мода, особено сред родителите, е да се консумира БЕЛИНА . Методът на лечение и терапия естествено не е измислен от лекар или здравен специалист, не е резултат от медицински проучвания, а е продукт на златотърсач. Всеки псевдолек е измислен от безделник, който търси бърза печалба. Според твърденията белината (или MMS както я наричат) лекува бактериални, вирусни инфекции, та дори АУТИЗЪМ . Всеки знае, че производни на хлора съединения се използват за дезинфекция. Защо пък да не се използва и за убиване на бактерии в тялото и лечение? Има логика, нали?

sdf3sdf

http://www.bg-mamma.com/index.php?PHPSESSID=5e3824db8efe498e15ed430b86958cf4&topic=742209.0;topicrefid=20

Знаете ли, кое е най-тъжното? Тази мода присъства и в България. Майките от forum.bgmama избягват лекарствата, които са с определено качество и доказана химическа чистота, но се смятат за отрова. За да не консумират децата им отрова, майките ги тъпчат с БЕЛИНА… Има логика, нали?

Какво е MMS?

MMS е акроним на “Чудотворен минерален разтвор” (никога не купувайте нещо, което е чудотворно). Рекламира се и като кислородна терапия или хлорен диоксид. Този продукт е толкова лъжлив, че дори името му е основано на лъжа. “Miracle Mineral Supplement”, който нито е хранителна добавка, нито е минерална и определено не е чудотворна.

Съветите, които получават потребителите на MMS е да добавят към натриев хлорит лимонена киселина, за да се получи хлорен диоксид. Една от причините е, че концентрираният хлорен диоксид е експлозивен, което означава, че е незаконно да се доставя свободно на хора. Клиентите трябва сами да “завършат” продукта. Предписанието е всеки ден да се консумират няколко капки от разтвора в кисела плодова напитка.  Понякога потребителите са предупреждавани, че скоро след консумация ще се почувстват много зле и ще се разболеят, което означава, че терапията действа. Следващата стъпка е да разредят приема, докато спрат да се чувстват зле. Това самоотравяне трябва продължи през целия живот.

banner-ciela-website

Белината и подобните агенти са много ефективни при чистене на тоалетни от гъбички и бактерии, но те не трябва да се консумират. Притеснителното е, че това химическо съединение няма селективност и убива всичко наред, включително и благоприятната микрофлора. Много често консумацията води до диария и обезводняване. А хората зад това “лечение” зоват клиентите си да игнорират диарията и гаденето, защото те били нещо нормално. Тези два процеса винаги индикират, че нещо не е наред с физиологията на тялото…

Ефекти на хлора върху физиологията на живия организъм

Според U.S. Enviormental Protection Agency (EPA) хлорният диоксид редуцира активността на лабораторните плъхове и индуцира неврологични нарушения. Има много малко научни проучвания върху оралното приемане на на хлорен диоксид, защото никой не е очакавал, че някой ще приема белина като хранителна добавка.

От години се знае, че интоксикирането с големи концентрации хлор и производни ( Chlorine Toxicity  ) води до респираторни проблеми, включително астма и пневмония. Консумацията на различни хлорни соли (Effect of various chloride salts on the utilization of phosphorus, calcium, and magnesium.) води до недостиг на магнезий, което води до голям спектър от симптоми, включително мигрена, главоболие, високо кръвно налягане, химическа чувствителност, а при редки случаи и смърт. Друг ефект е понижената абсорбция на калций и фосфор, както и тяхната завишена екскреция. Това изхвърляне на калций чрез урината води до различни проблеми в опорно-двигателната система включително и остеопороза. Хлорът дразни кожата, очите и респираторната система. Има тенденция да реагира с други елементи и да формира дори по-опасни вторични продукти. Някои от тези вторични продукти включват трихалометани. Проучвания сочат, че хлорни съединения и трихалометани са причинители на рак на дебелото черво и пикочния мехур, както и диабет, камъни в бъбреците и внезапни инфаркти.

Едно от действията на това съединение е да освобождава свободни радикали, да окислява живата материя. Това е и един от механизмите за убиване на бактерии, който действа и в нашето тяло. Това означава, че за да се предпазите трябва да консумирате повече антиоксиданти и витамини.

Според книгата “Coronaries Cholesterol Chlorine” хлорът и неговите производни са основна причина за сърдечните заболявания по време на Корейската война, защото е открита корелация между количеството на консумирани хлорни съединения и степента на увреждане на кръвоносната система. Физически здрави войници под 30 годишна възраст са имали артерии в състояние, подобно на техните дядовци.

Ако искате да се информирате повече или как да се излекувате от своя аутизъм, трябва да си купите едно шише белина и да влезете в специализирания български сайт – http://www.mmsbulgaria.com/. Наздраве! В него ще научите всичко, което големите фармацевтични компании не иска да знаете…

Нещата загрубяват дори още повече. MMS движението има дързостта да провежда семинари в София, на които хора с бедна медицинска култура биват облъчвани с лъжи. Крайно време е органите да се намесят, защото  е недопустимо някой да си играе с живота на невинни хора.

http://emedicine.medscape.com/article/832336-overview

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15539172

 

Хареса ли ти тази статия? Може да подкрепиш biologist чрез Patreon!
Share this Story

Подобни публикации

Може да подкрепите дейността на този блог.

Подкрепете Science blog чрез Patreon!

Харесайте ни във facebook

Instagram

Ако харесвате дейността на 6nine, може да помогнете със скромно дарение за обезпечаване на някои нужди. Благодаря!

Choose currency

Enter amount

Статии в снимки

shares