Наука
Опитът човек да бъде изяден жив от анаконда се провали (видео на поглъщането)

Опитът човек да бъде изяден жив от анаконда се провали (видео на поглъщането)

Discovery  chanel излъчи миналата вечер специално предаване, наречено “Eaten alive” (Изяден жив). Цялата продукция се върти около 27 годишния натуралист Пол Розоли, който бе облечен в костюм, който би трябвало да го предпази от големи змии. Той планираше да излъчи как бива поглъщан от анаконда.

Анаконди с подходящ размер могат много лесно да погълнат големи бозайници, като ягуари, елени и прасета. Така, че поглъщането на човек не би трябвало да е проблем. Въпреки, че Дискавъри бяха отделили доста време да създадат костюм, който да предпази Пол от зъбите на анакондата, огромния натиск и стомашни киселини, те бяха забравили, че този костюм едва ли, е нещо, което анакондата би искала да погълне. Екипът с много усилия открива подходяща змия, но тя просто не е била заинтригувана от „плячката“.

Всъщност, първият път, когато Пол прави контакт със змията, тя  се изплашва и се опитва да избяга. Но какво да правиш, когато рекламираш подобно шоу толкова много, а накрая звездата на предаването губи интерес? Провокираш я… Едва тогава змията започва да атакува, хапейки и стискайки бронирания човек. Въпреки това изглежда, че Пол не е бил достатъчно подготвен за риалитито и вика екипа да го спаси.

В това клипче можете да видите най-интересното от двучасовото предаване:

Share this Story

Подобни публикации

Ако харесвате дейността на 6nine, може да помогнете със скромно дарение за обезпечаване на някои нужди. Благодаря!

Choose currency

Enter amount

Харесайте ни във facebook

За biologist

I fucking love science! Микробиолог, science enthusiast, по дефиниция на БГ законодателството се водя "млад учен", просто любопитен. Геймър, меломан, киноман. MARVEL FAN! Млад съм, което явно за много хора е проблем. За други щеше да е проблем, ако бях брадат старец :D Няма угодия. https://www.facebook.com/munroe90

Статии в снимки